Keresés
Close this search box.

A Jeruzsálem Imareggeli újabb nemzetközi eseményt szervez, amelyre a Magyar Parlamenti Imacsoport is meghívást kapott.

2023. február 23–24–én, az Amerikai Egyesült Államokban, Houstonban kerül megrendezésre a Jeruzsálemi Imareggeli következő nemzetközi rendezvénye. A szervezet igazgatója, Albert Veksler a CBN News hírportál műsorában mesélt tevékenységükről, az eddig elért sikerekről és a további céljaikról.

Mint elmondta, az imareggeli 7 évvel ezelőtt indult útjára. Legfőbb célkitűzése a „jeruzsálemi béke” megteremtése, amelyért keresztények és zsidók együtt imádkoznak. Az eddig összesen 16 alkalommal megrendezett imareggelin sikerült szorosabbra fűzni a kapcsolatot Izrael állam és a résztvevő nemzetek tagjai között.

A soron következő Jeruzsálemi Imareggeli témája is ezekhez a célokhoz kapcsolódik, mondta el Veksler igazgató. Az esemény házigazdája ezúttal Gregg Abbot kormányzó, valamint Houston város polgármestere lesz, aki olyan neves előadókkal együtt fog fellépni, mint Michael Cloud kongresszusi képviselő, valamint Tatiana Mazarsky és Ohad Tal, Mark Meadows, Robert Ilatov, a Kneszet tagjai. A részletes program az Imareggeli honlapján megtekinthető: http://jpbtexas.org/

Kiemelt fotó: https://jpbtexas.org/

Tetszik ez a cikk?

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Küldés emailben
Nyomtatás