Keresés
Close this search box.

A Magyar Parlamenti Imacsoport tagjai részt vettek a Finn Nemzeti Imareggeli rendezvényen 2023. február 16-án, Helsinkiben

A Magyar Parlamenti Imacsoport küldöttsége a finn parlamentben tevékenykedő hitvalló keresztény képviselők meghívására 2023. február 16-án részt vett a Finn Nemzeti Imareggeli rendezvényen Helsinkiben.

Az esemény fő témája és az imareggelit követő rövid szeminárium címe a következő volt: Bizalom a jövőben – Szellemi ellenállóképesség válsághelyzetekben. Az előadások és a bizonyságtételek zöme annak illusztrálását célozta, hogy Európában a jelenlegi sokféle társadalmi válság közepette is van okunk a bizakodásra, ha a megoldásokat a Biblia igazságaira építkezve, az isteni kijelentésből kiindulva keressük és Jézus Krisztus útmutatásait követjük.

Finnországban az elmúlt években nagy érdeklődést keltettek a keresztény hívők körében a magyar családpolitikai intézkedések, a delegáció tagjai sok beszélgetést folytattak ezek kapcsán, bemutatva a magyar családtámogatási rendszert és annak keresztény ihletettségét. A delegáció tagjai külön is találkoztak Antero Laukkanen parlamenti képviselővel, a finn parlamenti imareggeli mozgalom alapítójával, aki betegsége miatt már nem indul újra az április 2-án esedékes következő választáson, de kerekesszékbe kényszerülve is járja az országot és hirdeti az örömhírt: Isten szeret minket és megtérésre hív.

Tetszik ez a cikk?

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Küldés emailben
Nyomtatás