Keresés
Close this search box.

Magyarországon járt Jim Garlow és felesége, Rosemary Schindler

A Magyar Parlamenti Imacsoport 2023. június 15-én a Parlamentben fogadta a hazánkban tartózkodó Jim Garlow-ot, és feleségét, Rosemary Schindlert.

Jim Garlow az Egyesült Államokban, California államban található Látóhatár Templom (Skyline Church) vezetője, egyben a Donald Trump korábbi elnök részvételével működő Hit Tanácsadó Testület (Faith Advisory Board) tagja. Céljuk – a Magyar Parlamenti Imacsoporthoz hasonlóan – közös imádságok megszervezése, elsősorban keresztény konzervatív parlamenti képviselők és hívek részvételével. Rosemary Schindler Oskar Schindler leszármazottjaként az ő emlékét és nevét viselő alapítvány vezetője.

A baráti hangvételű egyeztetésen Vejkey Imre, a Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítvány vezetője, Dr. Tóth Katalin Ilona, kuratóriumi elnök, Dr. Urkuti György kuratóriumi tag és Szendrei Róbert felügyelőbizottsági elnök fogadták szeretettel a külföldi vendégeket.

Vejkey Úr a gonosz elleni fáradhatatlan küzdelemről osztotta meg az Evangélium napi üzenetét (Mt. 5, 20-26.), és saját gondolatait, amely minden keresztény hívő feladata, és amely elhozhatja a békét.

Jim Garlow a világ számos nyelvén – így magyarul is – megjelent Felvértezve című könyvüket adta ajándékul, amelyben napjaink legnehezebb kérdéseire keresi a válaszokat a Biblia tanítása alapján. A résztvevők külön–külön is köszönetet mondtak az Úrnak a találkozóért, majd közös imádsággal fejezték be a rendhagyó eseményt, amely egy újabb fontos állomása volt a Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítvány nemzetközi kapcsolatépítésének.

Tetszik ez a cikk?

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Küldés emailben
Nyomtatás