Keresés
Close this search box.

Imareggelik

Ima a békéért

2024. július 1–től Magyarország vette át az Európai Unió soros elnökségét. A magyar EU elnökség egyik legfőbb célkitűzése a következő fél év során a béke megteremtése. Ennek alkalmából tartotta meg a 160. imacsoporti találkozóját a Magyar Parlamenti Imacsoport, amelynek tagjai 12.00 órakor egy közös elcsendesedéssel és imádsággal kérték az Úr...

Tovább olvasom

158. parlamenti imareggeli

2024. június 4–én került sor a Magyar Parlamenti Imacsoport 158. imareggelijére, amelyet ezúttal Dr. Tóth Katalin, a Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítvány elnöke nyitott meg.

Tovább olvasom

157. parlamenti imareggeli

2024. május 14–én került sor a Magyar Parlamenti Imacsoport 157. imareggelijére. Vejkey Imre, az imacsoport vezetője a Pünkösd előtti alkalmat az Apostolok Cselekedeteinek egy részletével nyitotta meg, amelyben Pál apostol megtérése szerepel.

Tovább olvasom

Ismét Bécsben járt a Magyar Parlamenti Imacsoport delegációja

A Magyar Parlamenti Imacsoport meghívást kapott az Osztrák Parlamenti Imareggelire. A magyar delegáció tagja volt Dr. Tóth Katalin, a Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítvány elnöke, Dr. Berniczei–Roykó Ádám kuratóriumi tag, valamint Érszegi Márk Aurél imacsoporti tag a két napos rendezvényen.

Tovább olvasom